fbpx
My story Your products Our news FAQ Contact us

Ordered something with molimenti?

Track your order

EXPLORING THE LATEST IN FASHION

Låt din Molimenti lösa problemen – Fördelarna med dina håraccessoarer.

Säg hej till: Your Own Headband – Your Everyday Headband

Hey Molimenti’s!

I den stressiga värld du lever i kommer alltid tiden vara en bristvara. Samtidigt exponeras du varje dag utav nyfönat hår, perfekta frukostar och långkok på spisen – hur hinner “dom” med allt tänker du?! Det är lätt att du tappar bort dig själv och humöret sviker när varken hår eller smink vill samarbeta på morgonen. Håraccessoarer förknippar du oftast med fest, speciella tillfällen och att du alltid måste lägga till den lilla extra tiden för att bära dessa. Men tänk om dina håraccessoarer ger dig lite extra tid, att du känner dig uppklädd utan att du tänker på det samt hjälpa dig i situationer som du annars stör dig på?! Även om ett hårband eller hårspännen kan lyfta upp en festlig look på ett kick så kan dom också bli dina bästa vänner i vardagen.

DINA FÖRDELAR: 
1. När du inte har tvättat håret på några dagar: du kom på att det glömdes bort igår kväll för t.ex barnen var svåra att natta eller den trevliga middagen drog ut på tiden. Du kan gömma ett fett hår väldigt enkelt med hjälp utav ett hårband. Spraya torrschampo i hela håret, borsta igenom ordentligt. Tupera överhåret och borsta igenom. Du kommer tycka om Your Own Headband bäst för det hårbandet är något bredare, kommer få dig att glömma bort din feta hårbotten.

2. I vardagen är det kanske enklare för dig att sätta upp håret för du tycker inte om när håret hänger i ansiktet. Det resulterar till att håret hamnar bakom öronen och någon volym i håret kan du helt enkelt glömma. Då kommer du på den briljanta idén att om du kan få bort håret från ansiktet men ändå ha ditt fina hår utsläppt: med hjälp av ett hårband. Du kommer förmodligen välja Your Leather Headband eller “Your Everyday Headband” för dessa två passar vilka plagg du än väljer att ha på dig.

3. Du klippte en lugg för ett tag sedan och känner att den passerat bäst-före-datum och du blir galen på att den hänger i ögonen och irriterar dig. Oftast tar du fram ett par gamla hårspännen som du fick i julklapp för 10 år sedan som dessutom har olika färger. Men tanken slår ändå dig att:
“Tänk om jag hade ett par finare hårspännen som gjorde jobbet men ändå får mig att se riktigt fin ut?”

Du kan välja på: Your Unique TrioYour Most Important Trio

Du kommer känna att väntan på att luggen ska växa ut inte blir lika jobbig och du kan alltid kombinera efter känslan för dagen. Vi har även dig som har ett kortare hår: håret räcker inte riktigt till att få bakom öronen. Du har en kärlek för att sätta ena sidan av håret bakom öronen och andra sidan hängande fint mot ditt ansikte. Men du upplever att det är jobbigt att hela tiden behöva ta i håret med fingrarna för att sätta det på plats. Du tipsar din bästa vän om det ultimata tricket: Sätt valfritt hårspänne precis bakom örat för att matcha örhängena och ena sidan håller sig där den hör hemma hela dagen med hjälp utav din Molimenti.

Finns det fler sätt att få en enklare vardag med din Molimenti tro? Fortsättning följer….

Explore more Molimenti articles

Elin Molimenti Tipsar 2019-12-3

När du vill framkalla vräkighet!

Hey Molimenti's! Du älskar känslan utav lyx, att du är speciell och bära något som kanske inte alla har. Du har med din Molimenti i vardagen, på jobbet och inne i badrummet - men vad vore känslan till att krönas...

Elin Molimenti Tipsar 2019-12-3

Låt din Molimenti lösa problemen – Fördelarna med dina håraccessoarer.

Säg hej till: "Your Own Headband" - "Your Everyday Headband" Hey Molimenti's! I den stressiga värld du lever i kommer alltid tiden vara en bristvara. Samtidigt exponeras du varje dag utav nyfönat hår, perfekta frukostar och långkok på spisen - hur...

Nyheter 2020-01-23

Nu kan du klicka hem “Your Own Headband” & “Your Unique Trio” igen

Vi kan äntligen meddela att dina mest populära håraccessoarer är tillbaka i lagret igen - Your Own Headband & Your Unique Trio! Välkommen till 2020 Molimenti´s och att ni är redo för ett nytt spännande år. Att håraccessoarer är här...